בוגרשוב 106 תל אביב אבן גבירול 65 תל אביב קניון איילון רמת גן
050-886-0666
עלינו

Our Story

הסיפור שלנו

סו בינג (SoBing) הינה רשת קפה וקינוחים קוריאנים. בשנת 2018 פתחנו את הסניף הראשון שלנו ומאז אנחנו מעניקים ללקוחותינו חוויה
ייחודית של טעמים נפלאים ומרקמים נדירים בכל ביקור מחדש.
אנחנו פועלים מתוך שליחות כי לא כל קינוח חייב להיות מלווה ברגשי מצפון. הקינוחים מבוססים בעיקר על חלב ופירות טריים אשר מצד
אחד בעלי מראה גרנדיוזי ומושחת ומצד שני בעלי ערך קלורי נמוך.
רשת סו בינג שומרת על סוד הטעם והאיכות של הקינוחים האסייתים תוך הקפדה על המרכיבים האיכותיים ביותר היישר מאסיה ומעניקה
חוויה אסייתית מושלמת לקהל הישראלי.
מוצרי סו בינג נבחרו בקפידה רבה מתוך מגוון רחב של מוצרים בקולינריה האסייתית. לצורך התאמה של מוצרים לחיך הישראלי גייסנו
לצידנו את מיטב המומחים ובראשם את השף קונדיטור אלון שאבו שהרכיב את המנות ובנה את התפריט.
בלב התפריט שלנו עומד קינוח קוריאני סו בינג, המנה מבוססת על שלג חלב קוריאני אוורירי ורך במרקם ייחודי שמזכיר את פתיתי הקוקוס.
בין השכבות של השלג החלבי מכניסים פירות טריים ,תוספות ורטבים בהתאם לבחירת הלקוח.
לחוויה אסייתית מצטרף הבאבל טי (Bubble Tea) – משקה מבוסס טפיוקה צמחית שחורה בבישול יומי, בתוספת משקאות המבוססים על
תה עם חלב בטעמים ומרקמים המיובאים הישר מאסיה.
בנוסף תוכלו למצוא בתפריט מנות טבעוניות ומוצרים ייחודיים ומתחלפים בהתאם לעונה כגון סטיקי רייס מנגו, סושי פירות, קינוחי בריוש
וקרואסון, משקאות ברד במגוון טעמים בתוך כלים בצורת מנורה עם לד מנצנץ ומשקאות חמים מיוחדים ועוד…
אז קדימה, למה אתם מחכים? צעד קטן ואתם בקוריאה!

Our Products

המוצרים שלנו

מוצרי סו בינג נבחרו בקפידה רבה מתוך מגוון עצום של המוצרים המופיעים בתפריטים השונים בקולינריה האסייתית .

הבחירות הן תוצאה של מחקר מעמיק על הרגלי האכילה של קבוצות המיקוד השונות והעדפותיהם .

לצורך ההתאמה של המוצרים לחיך הישראלי גייסנו לצידנו את מיטב המומחים ובראשם את השף קונדיטור אלון שאבו שהרכיב את המנות ובנה את התפריט.

התפריט מורכב משתי קטגוריות עיקריות:

  • מנות סו בינג (בינגסו) , המבוססות על שלג חלב קוריאני אוורירי ורך במרקם ייחודי שמזכיר את פתיתי הקוקוס. בין השכבות של השלג החלבי מכניסים פירות טריים ,תוספות ורטבים איכותיים וגם בשכבה העליונה בהתאם לבחירה וטעם הלקוח.

  • משקאות באבל טי, משקאות המבוססים בתחתית על הטפיוקה הצמחית השחורה המקורית בבישול יומי, ומעליו משקאות המבוססים על תה איכותי עם חלב בטעמים ומרקמים המיובאים הישר מאסיה.

בנוסף תוכלו למצוא בתפריט מספר רב של מוצרים חדשים ומתחלפים בהתאם לעונה בינהם סטיקי רייס מנגו , סושי פירות , קינוחי בריוש , קוראסון משקאות חמים ייחודיים ועוד… 

About the CEO

אודות המנכ``ל

דני ללזרי , 52 . 

עלה ארצה לפני כ-32 שנים.

השכלתו היא הנדסת אלקטרוניקה ובעל תואר שני במנהל עסקים.

במשך 25 שנים האחרונות כיהן בתפקידים שונים בתחום הטכני וניהולי בחברות הנותנות פתרונות מיגון, בטיחות ואביזרים ליבואני הרכב.

ב-15 השנים האחרונות ניהל את תחום החדשנות וניהול המוצר בחברות אלו, שהבולטת מביניהן היא חברת “אדי מערכות”.

“במסגרת תפקידי ביקרתי בתערוכות בעולם וניהלתי את הקשרים העסקיים של החברה מול הספקים בחו”ל.

בסוף שנת 2017 סיימתי את תפקידי בחברת “אדי מערכות” ויצרתי קשרים מול חברה הקוריאנית בשם “BK Korea” שמייצרת תחת פטנטים בלעדיים רבים את המכונות להכנת פתיתי השלג כבסיס להכנת המוצר “בינגסו” .

היכרות מול הקוריאנים התחילה בביקורי בתערוכה כאשר הציגו את המכונות אשר בפעילותן משכו את תשומת ליבי.

לאחר שיחות מולם בתערוכה נחשפתי לסניפים רבים בכל אסיה אשר מוכרים בהצלחה רבה את הקינוח הקוריאני במסגרת סניפים ממותגים תחת מיתוגים שונים.

במסגרת משא ומתן הצלחתי לשכנע את הקוריאנים, כי אני השותף הנכון לייצג אותם בארץ”.

לחברת “BK Korea” פלטפורמה זכיינית ביותר מ- 30 מדינות בעולם, כאשר כולם הולכים ומתפתחים ואף אחד לא נסגר עד היום.

מדובר במוצר טעים במיוחד לכל הדעות, עם מרקם וטעם שונה לחלוטין מגלידות וסוגי היוגורטים המוכרים בארץ.

פתיתי השלג (מאוד דומים לפתיתי קוקוס במראה החיצוני) הטעמים שונים מייצרים את השכבה התחתונה ומעליהם מגוון גדול של אפשרויות לכיסוי העליון שיחד מייצרים הר של פירות וטעמים שמתערבבים עם העתיקות העדינה של השלג במרקם המיוחד שנמס בפה ולא ניתן להפסיק לאכול.

למוצר מרקם אווירי וערך קלורי נמוך ביחס לגודל והמראה שלו. 

The company's vision

חזון החברה

ייבוא, שיווק והפצה של קונספט קולינרי ייחודי, מקורי וחוויתי בפריסה ארצית

Franchising

זכיינות

סו בינג מזמינה אתכם היזמים עם חוש עסקי מפותח להצטרף להצלחה המסחררת בעליה מתמדת שמהווה את ההצלחה המדוברת ביותר בתחום בשנים הקרובות.

הקונספט היחיד שמאפשר שלושה מודלים עסקיים המתאימים לכל אחד בהתאם לגיל והיקף ההשקעה 

קונספט סניף / חנות קפה וקינוחים  בגודל 20 עד 60 מ”ר

קוסנפט דוכן קבוע בגודל 10 עד 25 מ”ר המתאים לקניונים 

קונספט דוכן נייד (עגלת מזון) בגודל 2.5 עד 5 מ”ר המתאים לאזורי קניות פתוחים / סגורים , אירועים , מסיבות וכדומה.

אם גם אתם מעוניינים להצטרף להצלחה ולהיות חלק ממנהלי העתיד של רשת סו בינג השאירו פרטים כאן – 

    news

    כתבו עלינו